John Hurt

John Hurt

Doğum Tarihi

22 Ocak 1940

Ölüm Tarihi

25 Ocak 2017 (Yaş 77)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.10.2020 7.119 TL 385
12.07.2019 105.287 TL 8.529
20.01.2017 487.905 TL 29.957
25.07.2014 4.432.828 TL 391.073
14.02.2014 73.130 TL 6.174
10.02.2012 330.583 TL 28.855
13.01.2012 167.577 TL 16.573
11.11.2011 6.015.023 TL 541.438
13.07.2011 7.925.707 TL 798.414
17.11.2010 7.557.967 TL 798.432
23.05.2008 2.685.294 TL 331.770
31.03.2006 892.125 TL 123.495
03.09.2004 725.318 TL 123.140
01.02.2002 3.896.477 TL 1.173.068
25.01.2002 - -
16.06.1995 - -
02.08.1991 - -
23.02.1990 - -