John Hurt

John Hurt

Doğum Bilgisi

22 Ocak 1940

Yaş

80


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ölü Adam 12 Temmuz 2019
Filmartı 8.529 105.287
Jackie 20 Ocak 2017
Bir Film 29.957 487.905
UIP Türkiye 391.073 4.432.828
M3 Film 6.174 73.130
Köstebek (2012) 10 Şubat 2012
Chantier 28.855 330.583
Melankoli 13 Ocak 2012
M3 Film 16.573 167.577
Ölümsüzler 11 Kasım 2011
Pinema 541.438 6.015.023
Warner Bros. Türkiye 798.414 7.925.707
Warner Bros. Türkiye 798.432 7.557.967
UIP Türkiye 331.770 2.685.294
V 31 Mart 2006
Warner Bros. Türkiye 123.495 892.125
Hellboy [2004] 3 Eylül 2004
Warner Bros. Türkiye 123.140 725.318
Warner Bros. Türkiye 1.173.068 3.896.477
A&P Filmcilik - -
Rob Roy 16 Haziran 1995
UIP Türkiye - -
Kral Ralph 2 Ağustos 1991
UIP Türkiye - -
Skandal 23 Şubat 1990
UIP Türkiye - -