John Goodman

John Goodman

Doğum Tarihi

20 Haziran 1952

Yaş

69


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.03.2019 ₺214.544 11.879
22.06.2018 ₺354.958 27.916
27.07.2017 ₺2.497.073 191.779
27.07.2017 ₺2.463.773 190.647
23.06.2017 ₺137.376 9.572
10.03.2017 ₺5.671.318 418.077
01.04.2016 ₺506.481 38.105
18.12.2015 ₺48.797 3.097
21.03.2014 ₺1.229.374 100.118
17.01.2014 ₺183.737 16.085
12.07.2013 ₺563.020 49.718
31.05.2013 ₺4.377.506 421.424
07.12.2012 ₺1.330.846 116.640
30.11.2012 ₺964.080 75.360
27.01.2012 ₺5.823 460
30.09.2011 ₺302.041 38.016
20.02.2009 ₺514.842 51.000
20.06.2008 ₺280.672 34.671
28.12.2007 ₺239.317 24.169
17.08.2007 ₺775.354 92.830
29.06.2001 ₺253.798 94.070
05.01.2001 ₺167.198 167.161
08.12.2000 ₺381.825 167.103
02.06.2000 ₺246.196 120.126
30.10.1998 ₺65.417 70.204
19.06.1998 ₺69.722 83.835
23.01.1998 - -
16.09.1994 - -
26.02.1993 - -
27.09.1991 - -
02.08.1991 - -
08.02.1991 - -
05.10.1990 - -
28.09.1990 - -