John Goodman

John Goodman

Doğum Bilgisi

20 Haziran 1952

Yaş

68


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
İstila Altında 15 Mart 2019
Chantier 11.879 214.544
Bir Film 27.916 354.958
TME Films 191.779 2.497.073
Sarışın Bomba 27 Temmuz 2017
Chantier 190.647 2.463.773
Kara Gün 23 Haziran 2017
TME Films 9.572 137.376
Warner Bros. 418.077 5.671.318
UIP 38.105 506.481
Mutlu Yıllar 18 Aralık 2015
TME Films 3.097 48.797
Hazine Avcıları 21 Mart 2014
Tiglon 100.118 1.229.374
M3 Film 16.085 183.737
Genç Çıraklar 12 Temmuz 2013
Tiglon 49.718 563.020
Warner Bros. 421.424 4.377.506
Uçuş 7 Aralık 2012
UIP 116.640 1.330.846
Operasyon: Argo 30 Kasım 2012
Warner Bros. 75.360 964.080
Artist 27 Ocak 2012
Tiglon 460 5.823
Şeytanın İni 30 Eylül 2011
Tiglon 38.016 302.041
UIP 51.000 514.842
Warner Bros. 34.671 280.672
Ölüm Emri (2007) 28 Aralık 2007
Pinema 24.169 239.317
Aman Tanrım 17 Ağustos 2007
UIP 92.830 775.354
Onunla Bir Gece 29 Haziran 2001
Warner Bros. 94.070 253.798
A&P Filmcilik 167.161 167.198
Çıtır Kızlar 8 Aralık 2000
UIP 167.103 381.825
UIP 120.126 246.196
Büyük Lebowski 30 Ekim 1998
Pinema 70.204 65.417
Cazcı Kardeşler 2000 19 Haziran 1998
UIP 83.835 69.722
Minik Kahramanlar 23 Ocak 1998
Pinema - -
Taş Devri 16 Eylül 1994
UIP - -
Barton Fink 26 Şubat 1993
Avşar Film - -
Stella 27 Eylül 1991
Standard Film - -
Kral Ralph 2 Ağustos 1991
UIP - -
Aşk Denizi 5 Ekim 1990
UIP - -
Daima 28 Eylül 1990
UIP - -