John Goodman

John Goodman

Doğum Tarihi

20 Haziran 1952

Yaş

68


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.03.2019 214.544 TL 11.879
22.06.2018 354.958 TL 27.916
27.07.2017 2.497.073 TL 191.779
27.07.2017 2.463.773 TL 190.647
23.06.2017 137.376 TL 9.572
10.03.2017 5.671.318 TL 418.077
01.04.2016 506.481 TL 38.105
18.12.2015 48.797 TL 3.097
21.03.2014 1.229.374 TL 100.118
17.01.2014 183.737 TL 16.085
12.07.2013 563.020 TL 49.718
31.05.2013 4.377.506 TL 421.424
07.12.2012 1.330.846 TL 116.640
30.11.2012 964.080 TL 75.360
27.01.2012 5.823 TL 460
30.09.2011 302.041 TL 38.016
20.02.2009 514.842 TL 51.000
20.06.2008 280.672 TL 34.671
28.12.2007 239.317 TL 24.169
17.08.2007 775.354 TL 92.830
29.06.2001 253.798 TL 94.070
05.01.2001 167.198 TL 167.161
08.12.2000 381.825 TL 167.103
02.06.2000 246.196 TL 120.126
30.10.1998 65.417 TL 70.204
19.06.1998 69.722 TL 83.835
23.01.1998 - -
16.09.1994 - -
26.02.1993 - -
27.09.1991 - -
02.08.1991 - -
08.02.1991 - -
05.10.1990 - -
28.09.1990 - -