John Frizzell

John Frizzell


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kadavra 15 Mart 2019
Warner Bros. Türkiye 80.876 1.367.644
Daire 10 Nisan 2015
Chantier 23.854 317.918
Teksas Katliamı 3D 19 Nisan 2013
Tiglon 46.691 506.936
Kıyamet Melekleri 30 Nisan 2010
Warner Bros. Türkiye 67.048 605.393
Hasat Zamanı 27 Nisan 2007
Warner Bros. Türkiye 146.460 1.094.746
Beşiktan Mezara 6 Haziran 2003
Warner Bros. Türkiye 109.996 517.387
Hayalet Gemi 24 Ocak 2003
Warner Bros. Türkiye 607.463 2.698.611
Onüç Hayalet 25 Ocak 2002
Warner Bros. Türkiye 194.462 617.930
Çorap Söküğü 22 Eylül 2000
A&P Filmcilik 15.581 41.045
Öğretmen 31 Aralık 1999
UIP Türkiye 79.254 142.868
Warner Bros. Türkiye 121.287 176.818
Ofis Çılgınlığı 30 Temmuz 1999
Özen Film 16.897 28.237
Mafya 25 Eylül 1998
UIP Türkiye 135.020 140.324
Alien: Diriliş 27 Mart 1998
Özen Film 156.644 107.835
Zenginin Karısı 27 Haziran 1997
UIP Türkiye - -
Dante Yanardağı 25 Nisan 1997
UIP Türkiye - -