John Cusack

John Cusack

Doğum Tarihi

28 Haziran 1966

Yaş

55


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
08.07.2016 347.284 TL 30.336
09.10.2015 89.320 TL 7.827
28.08.2015 46.825 TL 3.430
09.01.2015 120.720 TL 8.242
03.10.2014 99.335 TL 8.322
11.07.2014 149.540 TL 11.196
30.05.2014 67.379 TL 4.513
26.07.2013 578.379 TL 55.906
12.04.2013 73.299 TL 5.655
27.04.2012 467.924 TL 46.886
07.10.2011 43.425 TL 3.658
13.11.2009 13.268.138 TL 1.497.017
14.08.2009 704.049 TL 78.867
28.09.2007 1.405.291 TL 167.804
07.10.2005 352.743 TL 43.675
07.05.2004 - -
27.02.2004 435.796 TL 67.709
15.08.2003 912.836 TL 167.934
21.02.2003 816.961 TL 149.805
24.05.2002 320.381 TL 75.845
02.11.2001 1.195.008 TL 347.454
19.01.2001 95.963 TL 38.064
25.08.2000 94.229 TL 37.131
26.02.1999 257.720 TL 207.011
05.09.1997 - -
27.09.1996 - -
10.05.1996 - -
03.03.1995 - -
15.04.1994 - -
28.02.1992 - -
17.08.1990 - -