John Cusack

John Cusack

Doğum Bilgisi

28 Haziran 1966

Yaş

54


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Frekans 8 Temmuz 2016
CGV Mars D. 30.336 347.284
Ejder Kılıcı 9 Ekim 2015
TME Films 7.827 89.320
Aşk ve Merhamet 28 Ağustos 2015
TME Films 3.430 46.825
Yıldız Haritası 9 Ocak 2015
M3 Film 8.242 120.720
Prens 3 Ekim 2014
Chantier 8.322 99.335
Motel 11 Temmuz 2014
Pinema 11.196 149.540
Pinema 4.513 67.379
Karanlık Cinayetler 26 Temmuz 2013
Tiglon 55.906 578.379
Gazeteci Çocuk 12 Nisan 2013
Medyavizyon 5.655 73.299
Kuzgun 27 Nisan 2012
UIP 46.886 467.924
Şangay 7 Ekim 2011
Pinema 3.658 43.425
2012 13 Kasım 2009
Warner Bros. 1.497.017 13.268.138
Kız Kardeşimin Hikayesi 14 Ağustos 2009
Warner Bros. 78.867 704.049
1408 28 Eylül 2007
Warner Bros. 167.804 1.405.291
Aşkla Randevu 7 Ekim 2005
Warner Bros. 43.675 352.743
Genç Hitler 7 Mayıs 2004
New Films - -
Jüri 27 Şubat 2004
Özen Film 67.709 435.796
Kimlik 15 Ağustos 2003
Warner Bros. 167.934 912.836
Tersyüz 21 Şubat 2003
Warner Bros. 149.805 816.961
Tesadüf 24 Mayıs 2002
UIP 75.845 320.381
Gözde Çift 2 Kasım 2001
Warner Bros. 347.454 1.195.008
John Malkovich Olmak 19 Ocak 2001
A&P Filmcilik 38.064 95.963
Sensiz Olmaz (2000) 25 Ağustos 2000
UIP 37.131 94.229
İnce Kırmızı Hat 26 Şubat 1999
Özen Film 207.011 257.720
Con Air 5 Eylül 1997
UIP - -
Bullets Over Broadway 27 Eylül 1996
Film Pop - -
City Hall 10 Mayıs 1996
Özen Film - -
Pinema - -
Standard Film - -
Yasak İlişkiler 28 Şubat 1992
Özen Film - -
Bana Sevdiğini Söyle 17 Ağustos 1990
Özen Film - -