John Bailey

John Bailey

Doğum Tarihi

10 Ağustos 1942

Yaş

78


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.03.2016 55.851 TL 4.372
30.05.2014 73.942 TL 8.252
30.03.2012 39.550 TL 3.040
30.04.2010 371.097 TL 38.345
24.04.2009 1.473.556 TL 155.256
14.09.2007 531.964 TL 57.374
07.10.2005 352.743 TL 43.675
25.04.2003 840.767 TL 148.740
25.10.2002 248.553 TL 52.708
28.09.2001 52.215 TL 16.102
14.07.2000 177.939 TL 85.421
23.07.1999 83.487 TL 45.803
20.03.1998 412.861 TL 557.313
10.01.1997 - -
24.02.1995 - -
08.10.1993 - -
10.09.1993 - -
26.04.1991 - -