John Bailey

John Bailey

Doğum Tarihi

10 Ağustos 1942

Yaş

79


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.03.2016 ₺55.851 4.372
30.05.2014 ₺73.942 8.252
30.03.2012 ₺39.550 3.040
30.04.2010 ₺371.097 38.345
24.04.2009 ₺1.473.556 155.256
14.09.2007 ₺531.964 57.374
07.10.2005 ₺352.743 43.675
25.04.2003 ₺840.767 148.740
25.10.2002 ₺248.553 52.708
28.09.2001 ₺52.215 16.102
14.07.2000 ₺177.939 85.421
23.07.1999 ₺83.487 45.803
20.03.1998 ₺412.861 557.313
10.01.1997 - -
24.02.1995 - -
08.10.1993 - -
10.09.1993 - -
26.04.1991 - -