John Axelrad

John Axelrad


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Antebellum 4 Eylül 2020
Bir Film 2.730 50.867
Yıldızlara Doğru 20 Eylül 2019
TME Films 208.910 4.057.954
Papillon 8 Mart 2019
Pinema 18.464 352.700
Kayıp Şehir Z 21 Nisan 2017
Chantier 11.092 159.354
Gece Bitmeden 11 Eylül 2015
Bir Film 18.218 212.115
Bir Zamanlar New York 17 Temmuz 2015
CGV Mars D. 3.639 57.792
Kayıp 27 Temmuz 2012
UIP Türkiye 28.942 301.854
Ödünç Sevgili 27 Mayıs 2011
Warner Bros. Türkiye 81.358 773.534
Çılgın Kalp 12 Mart 2010
Tiglon 4.959 60.893
Gecenin İki Yüzü 18 Ocak 2008
Pinema 16.293 157.388
Messengers 13 Nisan 2007
Medyavizyon 147.881 1.100.451
Yaratıklar 21 Nisan 2006
UNP 21.172 149.396
Karabasan (2005) 13 Mayıs 2005
Medyavizyon 179.926 1.079.337