Joel Schumacher

Joel Schumacher


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yakın Tehdit 4 Ocak 2013
M3 Film 30.037 295.962
23 Numara 2 Mart 2007
Warner Bros. Türkiye 253.761 2.009.876
Operadaki Hayalet 7 Nisan 2006
Özen Film 49.769 377.638
Telefon Kulübesi 13 Haziran 2003
Özen Film 94.552 506.124
Gizli Ortak 30 Ağustos 2002
UIP Türkiye 100.833 458.867
Sekiz Milimetre 14 Mayıs 1999
Warner Bros. Türkiye 240.639 301.683
Batman ve Robin 29 Ağustos 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Öldürme Zamanı 6 Aralık 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Batman Daima 1 Eylül 1995
Warner Bros. Türkiye - -
Müşteri 4 Kasım 1994
Warner Bros. Türkiye - -
Sonun Başlangıcı 27 Ağustos 1993
Warner Bros. Türkiye - -
Genç Ölmek 29 Kasım 1991
Özen Film - -
Çizgi Ötesi 22 Şubat 1991
Warner Bros. Türkiye - -