Joel Cox

Joel Cox

Doğum Tarihi

2 Nisan 1942

Yaş

78


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Seyirci T. Hasılat
04.05.2018 14.169 205.628
20.02.2015 88.289 1.128.207
02.03.2012 28.160 348.649
26.02.2010 15.565 179.663
06.03.2009 35.388 352.597
30.01.2009 82.051 810.374
23.02.2007 16.406 151.236
08.12.2006 19.474 177.445
25.02.2005 157.666 1.069.569
24.10.2003 137.477 890.065
20.10.2000 68.137 179.652
09.07.1999 119.605 170.650
12.09.1997 94.571 51.311
27.10.1995 - -
07.01.1994 - -
04.12.1992 - -
08.11.1991 - -
19.01.1990 - -