Joe Manganiello

Joe Manganiello

Doğum Bilgisi

28 Aralık 1976

Yaş

43


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. Türkiye 327.476 4.533.470
Başımın Belası 20 Mayıs 2016
Bir Film 6.618 85.734
Magic Mike XXL 17 Temmuz 2015
Warner Bros. Türkiye 11.562 159.775
Sabotaj 2 Mayıs 2014
UIP Türkiye 17.898 191.879
Striptiz Kulübü 5 Ekim 2012
Pinema 15.940 204.639
Dikkat Bebek Var 18 Mayıs 2012
Pinema 108.676 1.155.203
Örümcek-Adam 3 4 Mayıs 2007
Warner Bros. Türkiye 737.889 5.671.787
Örümcek-Adam 14 Haziran 2002
Warner Bros. Türkiye 630.290 2.286.699