Joan Allen

Joan Allen

Doğum Bilgisi

20 Ağustos 1956

Yaş

64


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gizli Dünya 19 Şubat 2016
PinemArt 23.825 397.867
Bourne'un Mirası 31 Ağustos 2012
UIP Türkiye 127.817 1.362.065
Ölüm Yarışı 17 Ekim 2008
UIP Türkiye 88.344 732.194
Bonneville 8 Ağustos 2008
Pinema 4.250 39.447
Son Ültimatom 12 Ekim 2007
UIP Türkiye 175.497 1.511.549
Öfkeli Aşıklar 30 Eylül 2005
Chantier 35.937 286.080
Evet 5 Ağustos 2005
KenDa 24.261 198.624
Medusa Darbesi 1 Ekim 2004
UIP Türkiye 176.088 1.232.277
Zirve Mücadelesi 16 Mart 2001
Özen Film 6.785 18.349
Yaşamın Renkleri 4 Haziran 1999
Warner Bros. Türkiye 33.436 46.632
Buz Fırtınası 27 Şubat 1998
Umut Sanat 27.298 18.444
Yüzyüze 21 Kasım 1997
UIP Türkiye 457.480 249.146
Cadı Kazanı 28 Şubat 1997
Özen Film - -
Nixon 22 Mart 1996
Özen Film - -
Çılgın Aşk 3 Kasım 1995
UIP Türkiye - -
Masum Hamleler 17 Haziran 1994
UIP Türkiye - -