Joan Allen

Joan Allen

Doğum Tarihi

20 Ağustos 1956

Yaş

64


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.02.2016 397.867 TL 23.825
31.08.2012 1.362.065 TL 127.817
17.10.2008 732.194 TL 88.344
08.08.2008 39.447 TL 4.250
12.10.2007 1.511.549 TL 175.497
30.09.2005 286.080 TL 35.937
05.08.2005 198.624 TL 24.261
01.10.2004 1.232.277 TL 176.088
16.03.2001 18.349 TL 6.785
04.06.1999 46.632 TL 33.436
27.02.1998 18.444 TL 27.298
21.11.1997 249.146 TL 457.480
28.02.1997 - -
22.03.1996 - -
03.11.1995 - -
17.06.1994 - -