Jingle Jungle


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bayi Toplantısı 21 Şubat 2020
CJ Entertainment Turkey 1.047.163 18.713.968
Recep İvedik 6 8 Kasım 2019
CJ Entertainment Turkey 3.986.620 67.716.572
CJ Entertainment Turkey 669.919 9.801.558
Can Dostlar 18 Ocak 2019
CJ Entertainment Turkey 1.218.809 15.749.173
Yanımda Kal 21 Aralık 2018
CGV Mars D. 26.796 365.606
Hedefim Sensin 30 Kasım 2018
CJ Entertainment Turkey 1.896.782 25.116.487
Her Şey Seninle Güzel 16 Kasım 2018
CGV Mars D. 129.611 1.774.627
Yol Arkadaşım 2 12 Ekim 2018
CJ Entertainment Turkey 2.343.218 29.847.365
Aile Arasında 1 Aralık 2017
CGV Mars D. 5.289.051 64.556.712
Mutluluk Zamanı 10 Kasım 2017
CGV Mars D. 571.488 7.046.505
Yol Arkadaşım 27 Ekim 2017
CGV Mars D. 2.060.866 22.603.509
Recep İvedik 5 16 Şubat 2017
CGV Mars D. 7.437.050 85.986.157