Jim Belushi

Jim Belushi

Doğum Bilgisi

15 Haziran 1954

Yaş

66


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yüce Adalet 19 Ağustos 2016
Pinema 29.731 408.614
Yılbaşı Gecesi 30 Aralık 2011
Warner Bros. Türkiye 60.533 681.274
Kalbim Seninle 4 Ağustos 2000
UIP Türkiye 48.888 113.491
Kaderin Seslenişi 23 Haziran 2000
Özen Film 2.949 6.187
Babam Söz Verdi 17 Ocak 1997
Özen Film 227.168 68.578
Film Pop - -
Küçük Daleverici 24 Ocak 1992
Warner Bros. Türkiye - -
K9 6 Temmuz 1990
UIP Türkiye - -