Jim Abrahams

Jim Abrahams

Doğum Bilgisi

10 Mayıs 1944

Yaş

76


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Korkunç Bir Film 4 4 Ağustos 2006
UIP Türkiye 176.521 1.194.886
Mafya 25 Eylül 1998
UIP Türkiye 135.020 140.324
UIP Türkiye - -
Hot Shots 2 1 Ekim 1993
Özen Film - -
Çok Gizli 21 Mayıs 1993
UIP Türkiye - -
Uçak 30 Ekim 1992
UIP Türkiye - -
Hot Shots 17 Ocak 1992
Özen Film - -
Çıplak Silah 2.5 23 Ağustos 1991
UIP Türkiye - -
Çıplak Silah 15 Haziran 1990
UIP Türkiye - -