Jessica Alba

Jessica Alba

Doğum Tarihi

28 Nisan 1981

Yaş

41


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
26.08.2016 ₺12.372.556 1.123.237
24.07.2015 ₺556.174 44.064
12.06.2015 ₺54.900 4.636
22.08.2014 ₺995.880 79.724
16.09.2011 ₺288.778 23.191
24.12.2010 ₺1.199.776 105.815
03.09.2010 ₺604.794 64.132
12.02.2010 ₺1.082.639 102.049
21.03.2008 ₺970.781 127.482
29.02.2008 ₺873.122 117.928
17.08.2007 ₺711.553 92.853
25.11.2005 ₺202.695 27.731
12.08.2005 ₺956.986 147.384
15.07.2005 ₺1.008.643 142.810