Jessica Alba

Jessica Alba

Doğum Bilgisi

28 Nisan 1981

Yaş

39


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Suikast 26 Ağustos 2016
CGV Mars D. 1.123.237 12.372.556
İki Aşk Arasında 24 Temmuz 2015
Pinema 44.064 556.174
CGV Mars D. 4.636 54.900
Pinema 79.724 995.880
Çılgın Çocuklar 16 Eylül 2011
Pinema 23.191 288.778
Zor Baba 3 24 Aralık 2010
UIP Türkiye 105.815 1.199.776
Ustura 3 Eylül 2010
Pinema 64.132 604.794
Sevgililer Günü 12 Şubat 2010
Warner Bros. Türkiye 102.049 1.082.639
Anestezi 21 Mart 2008
Medyavizyon 127.482 970.781
Göz (2008) 29 Şubat 2008
Warner Bros. Türkiye 117.928 873.122
Özen Film 92.853 711.553
Maviliklere Doğru 25 Kasım 2005
Özen Film 27.731 202.695
Fantastik Dörtlü (2005) 12 Ağustos 2005
Özen Film 147.384 956.986
Günah Şehri 15 Temmuz 2005
Warner Bros. Türkiye 142.810 1.008.643