Jessica Alba

Jessica Alba

Doğum Tarihi

28 Nisan 1981

Yaş

39


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
26.08.2016 12.372.556 TL 1.123.237
24.07.2015 556.174 TL 44.064
12.06.2015 54.900 TL 4.636
22.08.2014 995.880 TL 79.724
16.09.2011 288.778 TL 23.191
24.12.2010 1.199.776 TL 105.815
03.09.2010 604.794 TL 64.132
12.02.2010 1.082.639 TL 102.049
21.03.2008 970.781 TL 127.482
29.02.2008 873.122 TL 117.928
17.08.2007 711.553 TL 92.853
25.11.2005 202.695 TL 27.731
12.08.2005 956.986 TL 147.384
15.07.2005 1.008.643 TL 142.810

Diğer Filmleri