Jerry Goldsmith

Jerry Goldsmith

Doğum Tarihi

10 Şubat 1929

Ölüm Tarihi

21 Temmuz 2004 (Yaş 75)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.06.2017 ₺10.179.938 793.593
16.01.2015 ₺143.243 12.135
16.08.2002 ₺597.715 137.970
04.01.2002 ₺725.751 189.517
10.08.2001 ₺268.692 86.738
08.09.2000 ₺712.601 325.134
10.12.1999 ₺409.300 229.924
05.11.1999 ₺547.502 328.479
18.06.1999 ₺1.412.686 1.113.193
15.01.1999 ₺277.504 261.111
06.11.1998 ₺33.119 29.368
21.08.1998 ₺39.380 45.570
29.05.1998 ₺37.455 45.521
01.05.1998 ₺92.417 116.064
12.12.1997 - -
05.12.1997 - -
13.06.1997 - -
28.03.1997 - -
14.02.1997 - -
15.11.1996 ₺21.319 72.861
19.07.1996 - -
24.05.1996 - -
10.05.1996 - -
20.10.1995 - -
25.08.1995 - -
21.07.1995 - -
12.05.1995 - -
11.11.1994 - -
26.08.1994 - -
26.08.1994 - -
21.01.1994 - -
10.09.1993 - -
12.03.1993 - -
27.11.1992 - -
11.09.1992 - -
31.05.1991 - -
10.05.1991 - -
26.10.1990 - -
14.09.1990 - -
23.03.1990 - -