Jerry Goldsmith

Jerry Goldsmith

Doğum Bilgisi

10 Şubat 1929

Yaş

91


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mumya 9 Haziran 2017
UIP 793.593 10.179.938
Leviathan 16 Ocak 2015
M3 Film 12.135 143.243
En Büyük Korku 16 Ağustos 2002
UIP 137.970 597.715
Son Kale 4 Ocak 2002
UIP 189.517 725.751
Örümceğin Maskesi 10 Ağustos 2001
UIP 86.738 268.692
Görünmeyen Tehlike 8 Eylül 2000
Warner Bros. 325.134 712.601
13. Savaşçı 10 Aralık 1999
A&P Filmcilik 229.924 409.300
Perili Ev 5 Kasım 1999
UIP 328.479 547.502
Mumya 18 Haziran 1999
UIP 1.113.193 1.412.686
Mulan 15 Ocak 1999
UIP 261.111 277.504
Küçük Askerler 6 Kasım 1998
UIP 29.368 33.119
Derinlikte Dehşet 21 Ağustos 1998
Özen Film 45.570 39.380
İhanet 29 Mayıs 1998
Özen Film 45.521 37.455
Kaçakların Peşinde 1 Mayıs 1998
Warner Bros. 116.064 92.417
Hava Kuvvetleri 1 12 Aralık 1997
UIP - -
Los Angeles Sırları 5 Aralık 1997
Warner Bros. - -
Uzay Yolu: İlk Temas 13 Haziran 1997
UIP - -
Vahşi Yaratıklar 28 Mart 1997
UIP - -
Hayalet Ve Karanlık 14 Şubat 1997
UIP - -
Tepki 15 Kasım 1996
Özen Film 72.861 21.319
Harika Çocuk 19 Temmuz 1996
UIP - -
Kritik Karar 24 Mayıs 1996
Warner Bros. - -
City Hall 10 Mayıs 1996
Özen Film - -
İlk Şövalye 20 Ekim 1995
Warner Bros. - -
Congo 25 Ağustos 1995
UIP - -
Aşk ve Zeka 21 Temmuz 1995
UIP - -
Vahşi Nehir 12 Mayıs 1995
UIP - -
Malice 11 Kasım 1994
Özen Film - -
Kötü Kızlar 26 Ağustos 1994
Özen Film - -
Angie 26 Ağustos 1994
UIP - -
Afacan Dennis 21 Ocak 1994
Warner Bros. - -
Kayboluş 10 Eylül 1993
Özen Film - -
Daima Genç 12 Mart 1993
Warner Bros. - -
Temel İçgüdü 27 Kasım 1992
Özen Film - -
Doğadaki Umut 11 Eylül 1992
Warner Bros. - -
Yatağımdaki Düşman 10 Mayıs 1991
Özen Film - -
Gerçeğe Çağrı 26 Ekim 1990
Özen Film - -
Gremlinler 2 14 Eylül 1990
Warner Bros. - -
Şeytan 23 Mart 1990
Standard Film - -