Jerry Goldsmith

Jerry Goldsmith

Doğum Tarihi

10 Şubat 1929

Ölüm Tarihi

21 Temmuz 2004 (Yaş 75)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Seyirci T. Hasılat
09.06.2017 793.593 10.179.938
16.01.2015 12.135 143.243
16.08.2002 137.970 597.715
04.01.2002 189.517 725.751
10.08.2001 86.738 268.692
08.09.2000 325.134 712.601
10.12.1999 229.924 409.300
05.11.1999 328.479 547.502
18.06.1999 1.113.193 1.412.686
15.01.1999 261.111 277.504
06.11.1998 29.368 33.119
21.08.1998 45.570 39.380
29.05.1998 45.521 37.455
01.05.1998 116.064 92.417
12.12.1997 - -
05.12.1997 - -
13.06.1997 - -
28.03.1997 - -
14.02.1997 - -
15.11.1996 72.861 21.319
19.07.1996 - -
24.05.1996 - -
10.05.1996 - -
20.10.1995 - -
25.08.1995 - -
21.07.1995 - -
12.05.1995 - -
11.11.1994 - -
26.08.1994 - -
26.08.1994 - -
21.01.1994 - -
10.09.1993 - -
12.03.1993 - -
27.11.1992 - -
11.09.1992 - -
31.05.1991 - -
10.05.1991 - -
26.10.1990 - -
14.09.1990 - -
23.03.1990 - -