Jeremy Northam

Jeremy Northam

Doğum Bilgisi

1 Aralık 1961

Yaş

58


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Resmi Sırlar 3 Ocak 2020
CGV Mars D. 8.699 215.737
Hain 22 Temmuz 2016
Chantier 12.463 169.703
Sonsuzluk Teorisi 6 Mayıs 2016
PinemArt 20.306 321.593
Ölüm Emri 8 Nisan 2016
TME Films 11.663 156.922
İstila 19 Ekim 2007
Warner Bros. Türkiye 87.914 797.678
İnsanlık Suçu 10 Eylül 2004
Avşar Film - -
Tutku 4 Ekim 2002
Warner Bros. Türkiye 120.115 561.036
Enigma (2002) 18 Ocak 2002
New Films - -
Altın Kap 14 Eylül 2001
Özen Film 23.513 82.423
Üçkağıtçılar 21 Temmuz 2000
Film Pop - -
Gloria 2 Temmuz 1999
Özen Film 49.446 62.778
Warner Bros. Türkiye 61.754 36.722
Emma 14 Şubat 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Carrington 8 Aralık 1995
Standard Film - -