Jena Malone

Jena Malone

Doğum Bilgisi

21 Kasım 1984

Yaş

35


Gelecek Filmler

Antebellum Gerilim

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

21 Ağustos 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Neon Şeytan 5 Ağustos 2016
M3 Film 6.705 85.572
Warner Bros. 1.462.002 19.433.719
TME Films 745.338 9.670.654
Gizli Kusur 8 Mayıs 2015
Warner Bros. 2.283 34.158
TME Films 811.915 9.025.995
Tiglon 864.780 9.214.037
Sucker Punch 15 Nisan 2011
Warner Bros. 56.316 545.267
Lanetli Topraklar 11 Nisan 2008
UIP 103.170 796.715
Aşk ve Gurur 3 Şubat 2006
UIP 176.030 1.342.328
Soğuk Dağ 13 Şubat 2004
UIP 307.259 1.952.197
Karanlık Yolculuk 13 Haziran 2003
Bir Film 35.185 170.070
Yeni Bir Yaşam 31 Mayıs 2002
Warner Bros. 44.028 171.782
Aşk Oyunu (2000) 14 Temmuz 2000
UIP 85.421 177.939
Omuz Omuza 19 Şubat 1999
Warner Bros. 450.495 524.923
Mesaj 31 Ekim 1997
Warner Bros. - -