Jena Malone

Jena Malone

Doğum Tarihi

21 Kasım 1984

Yaş

36


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.09.2020 54.864 TL 2.951
05.08.2016 85.572 TL 6.705
25.03.2016 19.433.719 TL 1.462.002
20.11.2015 9.670.654 TL 745.338
08.05.2015 34.158 TL 2.283
21.11.2014 9.025.995 TL 811.915
22.11.2013 9.214.037 TL 864.780
15.04.2011 545.267 TL 56.316
11.04.2008 796.715 TL 103.170
03.02.2006 1.342.328 TL 176.030
13.02.2004 1.952.197 TL 307.259
13.06.2003 170.070 TL 35.185
31.05.2002 171.782 TL 44.028
14.07.2000 177.939 TL 85.421
19.02.1999 524.923 TL 450.495
31.10.1997 - -

Diğer Filmleri