Jeffrey Ford

Doğum Tarihi

16 Şubat 1968

Yaş

54


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.11.2020 ₺68.552 3.007
25.04.2019 ₺44.824.606 2.480.284
27.04.2018 ₺27.311.663 1.909.967
06.05.2016 ₺14.760.714 1.165.583
01.05.2015 ₺15.618.775 1.284.848
11.04.2014 ₺5.014.601 434.465
03.05.2013 ₺8.208.682 716.817
04.05.2012 ₺7.660.682 666.520
02.09.2011 ₺2.030.716 204.032
12.03.2010 ₺60.893 4.959
10.07.2009 ₺1.218.237 132.326
11.04.2008 ₺694.657 84.806
11.05.2007 ₺137.061 16.400
03.02.2006 ₺278.876 30.623
01.04.2005 ₺1.197.950 184.544
14.02.2003 ₺248.601 46.248

Diğer Filmleri