Jeffrey Ford

Doğum Tarihi

16 Şubat 1968

Yaş

53


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.11.2020 68.552 TL 3.007
25.04.2019 44.824.606 TL 2.480.284
27.04.2018 27.311.663 TL 1.909.967
06.05.2016 14.760.714 TL 1.165.583
01.05.2015 15.618.775 TL 1.284.848
11.04.2014 5.014.601 TL 434.465
03.05.2013 8.208.682 TL 716.817
04.05.2012 7.660.682 TL 666.520
02.09.2011 2.030.716 TL 204.032
12.03.2010 60.893 TL 4.959
10.07.2009 1.218.237 TL 132.326
11.04.2008 694.657 TL 84.806
11.05.2007 137.061 TL 16.400
03.02.2006 278.876 TL 30.623
01.04.2005 1.197.950 TL 184.544
14.02.2003 248.601 TL 46.248

Diğer Filmleri