Jeffrey Dean Morgan

Jeffrey Dean Morgan


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. 327.476 4.533.470
Solace 23 Ekim 2015
Pinema 77.927 1.092.518
İntikam 3 Temmuz 2015
Özen Film 5.844 53.397
Şeytan Tohumu 23 Ağustos 2013
Pinema 35.306 365.193
Tiglon 10.925 95.242
Şangay 7 Ekim 2011
Pinema 3.658 43.425
Kiracı 8 Temmuz 2011
Medyavizyon 31.124 271.177
Özgür Woodstock 16 Ekim 2009
Pinema 939 11.637
Watchmen 6 Mart 2009
UIP 102.496 924.265
Not: Seni Seviyorum 15 Şubat 2008
Warner Bros. 130.292 1.118.292