Jeff Daniels

Jeff Daniels


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
TME Films 222.857 2.646.937
Steve Jobs 11 Aralık 2015
UIP Türkiye 29.758 444.435
Pinema 108.633 1.329.925
Hain (2009) 12 Haziran 2009
Medyavizyon 14.607 112.880
Devlet Oyunları 17 Nisan 2009
UIP Türkiye 70.161 698.923
En Sevdiğim Marslı 11 Haziran 1999
UIP Türkiye 41.700 52.827
Vadide İki Gün 28 Şubat 1997
Avşar Film - -
101 Dalmaçyalı 20 Ekim 1995
UIP Türkiye 333.544 45.036
Salak ile Avanak 4 Ağustos 1995
UIP Türkiye - -
Hız Tuzağı 7 Ekim 1994
Özen Film - -
Arachnophobia 8 Şubat 1991
Warner Bros. Türkiye - -
İstenmeyen Şahit 19 Ekim 1990
Standard Film - -
Vahşi Birşey 10 Ağustos 1990
Standard Film - -