Jean Reno

Jean Reno


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.05.2017 266.055 TL 18.759
05.05.2017 11.165 TL 785
19.06.2015 16.602 TL 1.361
21.11.2014 24.570 TL 1.791
20.08.2010 420.104 TL 41.095
17.04.2009 492.831 TL 53.028
22.08.2008 217.036 TL 24.752
24.03.2006 1.183.665 TL 174.280
20.01.2006 945.450 TL 126.760
27.05.2005 1.327.390 TL 205.430
27.08.2004 152.921 TL 20.787
21.05.2004 35.417 TL 4.297
23.04.2004 246.951 TL 39.623
28.06.2002 - -
08.02.2002 543.425 TL 159.875
18.12.1998 520.966 TL 456.576
18.09.1998 304.496 TL 320.566
02.01.1998 - -
26.12.1997 - -
24.01.1997 - -
20.09.1996 1.099.829 TL 419.549
10.05.1996 - -
17.11.1995 - -
28.04.1995 - -
28.05.1993 - -