Jean Reno

Jean Reno

Doğum Tarihi

30 Temmuz 1948

Yaş

74


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.05.2017 ₺266.055 18.759
05.05.2017 ₺11.165 785
19.06.2015 ₺16.602 1.361
21.11.2014 ₺24.570 1.791
20.08.2010 ₺420.104 41.095
17.04.2009 ₺492.831 53.028
22.08.2008 ₺217.036 24.752
24.03.2006 ₺1.183.665 174.280
20.01.2006 ₺945.450 126.760
27.05.2005 ₺1.327.390 205.430
27.08.2004 ₺152.921 20.787
21.05.2004 ₺35.417 4.297
23.04.2004 ₺246.951 39.623
28.06.2002 - -
08.02.2002 ₺543.425 159.875
18.12.1998 ₺520.966 456.576
18.09.1998 ₺304.496 320.566
02.01.1998 - -
26.12.1997 - -
24.01.1997 - -
20.09.1996 ₺1.099.829 419.549
10.05.1996 - -
17.11.1995 - -
28.04.1995 ₺187.257 3.817
28.05.1993 - -