Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Koruyucu 26 Temmuz 2019
TME Films 17.456 277.696
Kickboxer: Misilleme 30 Mart 2018
TME Films 3.628 40.070
Kod Adı: JCVD 17 Ekim 2008
35 Milim 1.905 15.816
Sınav 20 Ekim 2006
Özen Film 1.161.226 7.927.300
Katil 22 Mart 2002
Özen Film 27.907 89.833
Warner Bros. Türkiye 109.100 167.959
Çöl Kaplanı 30 Temmuz 1999
Warner Bros. Türkiye 93.473 121.104
Son Vuruş 11 Aralık 1998
Warner Bros. Türkiye 144.116 139.323
İkili Takım 11 Temmuz 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Maksimum Risk 20 Aralık 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Özgürlük Savaşı 19 Nisan 1996
Standard Film - -
Ani Ölüm 2 Şubat 1996
UIP Türkiye - -
Son Savaş 31 Mart 1995
Warner Bros. Türkiye - -
Zaman Polisi 9 Aralık 1994
UIP Türkiye - -
Zor Hedef 24 Aralık 1993
UIP Türkiye - -
Kaçacak Yer Yok 21 Mayıs 1993
Warner Bros. Türkiye - -
Evrenin Askerleri 23 Ekim 1992
Özen Film - -
Efsane 25 Eylül 1992
Yeni Tual - -
İkiz Kan 27 Aralık 1991
Yeni Tual - -
Firar 18 Ocak 1991
Avşar Film - -
Cellat 2 Kasım 1990
Yeni Tual - -