Javier Aguirresarobe

Javier Aguirresarobe

Doğum Tarihi

10 Ekim 1948

Yaş

73


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.08.2019 ₺1.401.637 85.387
27.10.2017 ₺11.437.088 795.596
29.01.2016 ₺846.001 53.788
27.11.2015 ₺266.829 18.828
22.05.2015 ₺333.804 30.982
27.09.2013 ₺1.004.123 64.907
10.05.2013 ₺143.013 12.203
05.04.2013 ₺657.671 70.210
23.09.2011 ₺567.214 53.676
30.06.2010 ₺8.649.021 1.041.920
20.11.2009 ₺10.817.434 1.243.754
09.01.2009 ₺1.480.702 146.297
14.09.2007 ₺281.578 29.447
11.02.2005 ₺447.120 65.853
01.11.2002 ₺434.942 83.798
28.12.2001 ₺1.042.884 295.619
24.08.2001 ₺4.085 1.122
01.06.2001 ₺17.042 5.797
19.08.1994 - -