Javier Aguirresarobe

Javier Aguirresarobe

Doğum Tarihi

10 Ekim 1948

Yaş

72


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.08.2019 1.401.637 TL 85.387
27.10.2017 11.437.088 TL 795.596
29.01.2016 846.001 TL 53.788
27.11.2015 266.829 TL 18.828
22.05.2015 333.804 TL 30.982
27.09.2013 1.004.123 TL 64.907
10.05.2013 143.013 TL 12.203
05.04.2013 657.671 TL 70.210
23.09.2011 567.214 TL 53.676
30.06.2010 8.649.021 TL 1.041.920
20.11.2009 10.817.434 TL 1.243.754
09.01.2009 1.480.702 TL 146.297
14.09.2007 281.578 TL 29.447
11.02.2005 447.120 TL 65.853
01.11.2002 434.942 TL 83.798
28.12.2001 1.042.884 TL 295.619
24.08.2001 4.085 TL 1.122
01.06.2001 17.042 TL 5.797
19.08.1994 - -