Jason Flemyng

Jason Flemyng

Doğum Bilgisi

25 Eylül 1966

Yaş

54


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aşkın Dili 17 Temmuz 2015
M3 Film 4.749 48.621
Bu Aşk Fazla Sürmez 23 Ağustos 2013
M3 Film 24.799 261.010
Büyük Umutlar 26 Nisan 2013
Tiglon 7.310 85.819
Hanna 10 Haziran 2011
Warner Bros. Türkiye 58.066 566.191
X-Men: Birinci Sınıf 3 Haziran 2011
Tiglon 212.998 2.047.448
Sosyal Ağ 22 Ekim 2010
Warner Bros. Türkiye 85.076 983.681
Titanların Savaşı 2 Nisan 2010
Warner Bros. Türkiye 476.597 4.811.400
Warner Bros. Türkiye 465.319 4.212.868
Aynalar 22 Ağustos 2008
Tiglon 120.228 966.888
Yıldız Tozu 5 Ekim 2007
UIP Türkiye 118.318 1.034.425
Taşıyıcı 2 14 Ekim 2005
Özen Film 88.849 593.070
Bir Dilim Suç 29 Temmuz 2005
Barbar Film 9.847 79.688
Bebek 11 Şubat 2005
Warner Bros. Türkiye 47.860 268.483
Özen Film 130.734 772.939
Diptekiler 23 Mayıs 2003
UIP Türkiye 43.430 213.330
Cehennemden Gelen 22 Şubat 2002
Özen Film 152.915 533.461
Ölümün Maskesi 4 Mayıs 2001
Özen Film 32.136 67.290
Kapışma 10 Kasım 2000
Warner Bros. Türkiye 136.400 333.311
Özen Film 36.049 65.428
Spice World the Movie 17 Nisan 1998
Warner Bros. Türkiye 35.131 24.449
Ormanın Kitabı 24 Mayıs 1996
Standard Film - -