Jason Flemyng

Jason Flemyng

Doğum Tarihi

25 Eylül 1966

Yaş

54


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.07.2015 48.621 TL 4.749
23.08.2013 261.010 TL 24.799
26.04.2013 85.819 TL 7.310
10.06.2011 566.191 TL 58.066
03.06.2011 2.047.448 TL 212.998
22.10.2010 983.681 TL 85.076
02.04.2010 4.811.400 TL 476.597
06.02.2009 4.212.868 TL 465.319
22.08.2008 966.888 TL 120.228
05.10.2007 1.034.425 TL 118.318
14.10.2005 593.070 TL 88.849
29.07.2005 79.688 TL 9.847
11.02.2005 268.483 TL 47.860
24.10.2003 772.939 TL 130.734
23.05.2003 213.330 TL 43.430
22.02.2002 533.461 TL 152.915
04.05.2001 67.290 TL 32.136
10.11.2000 333.311 TL 136.400
09.06.2000 65.428 TL 36.049
17.04.1998 24.449 TL 35.131
24.05.1996 - -