Jason Flemyng

Jason Flemyng

Doğum Tarihi

25 Eylül 1966

Yaş

55


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.01.2022 ₺181.587 6.290
17.07.2015 ₺48.621 4.749
23.08.2013 ₺261.010 24.799
26.04.2013 ₺85.819 7.310
10.06.2011 ₺566.191 58.066
03.06.2011 ₺2.047.448 212.998
22.10.2010 ₺983.681 85.076
02.04.2010 ₺4.811.400 476.597
06.02.2009 ₺4.212.868 465.319
22.08.2008 ₺966.888 120.228
05.10.2007 ₺1.034.425 118.318
14.10.2005 ₺593.070 88.849
29.07.2005 ₺79.688 9.847
11.02.2005 ₺268.483 47.860
24.10.2003 ₺772.939 130.734
23.05.2003 ₺213.330 43.430
22.02.2002 ₺533.461 152.915
04.05.2001 ₺67.290 32.136
10.11.2000 ₺333.311 136.400
09.06.2000 ₺65.428 36.049
17.04.1998 ₺24.449 35.131
24.05.1996 - -