Janusz Kaminski

Janusz Kaminski

Doğum Bilgisi

27 Haziran 1959

Yaş

61


Gelecek Filmler

West Side Story Dram, Müzikal, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Vahşetin Çağrısı 21 Şubat 2020
TME Films 13.264 281.145
Warner Bros. Türkiye 181.482 2.977.183
The Post 12 Ocak 2018
Pinema 68.780 1.185.780
The BFG 30 Haziran 2016
Pinema 134.808 1.602.525
Casuslar Köprüsü 27 Kasım 2015
TME Films 189.719 2.605.258
Yargıç 17 Ekim 2014
Warner Bros. Türkiye 52.905 729.659
Lincoln 8 Şubat 2013
Tiglon 49.038 617.181
Savaş Atı 3 Şubat 2012
UIP Türkiye 46.964 534.850
Matrak Adamlar 2 Ekim 2009
UIP Türkiye 26.385 274.400
UIP Türkiye 331.770 2.685.294
Kelebek ve Dalgıç 18 Ocak 2008
Bir Film 18.795 153.222
Münih 27 Ocak 2006
UIP Türkiye 229.233 1.846.426
Dünyalar Savaşı 1 Temmuz 2005
UIP Türkiye 643.009 4.380.710
Terminal (2004) 10 Eylül 2004
UIP Türkiye 282.530 1.913.498
Sıkıysa Yakala 31 Ocak 2003
UIP Türkiye 606.286 2.990.233
Azınlık Raporu 27 Eylül 2002
Özen Film 537.362 2.279.597
Yapay Zeka 5 Ekim 2001
Warner Bros. Türkiye 315.940 1.025.176
Kayıp Ruhlar 8 Haziran 2001
Warner Bros. Türkiye 122.334 279.717
Er Ryan'ı Kurtarmak 11 Eylül 1998
UIP Türkiye 711.884 734.230
Amistad 27 Şubat 1998
UIP Türkiye 201.098 135.496
UIP Türkiye 319.280 158.555
Jerry Maguire 4 Nisan 1997
Warner Bros. Türkiye - -