January Jones

January Jones

Doğum Bilgisi

5 Ocak 1978

Yaş

42


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
İntikamın Bedeli 2 Aralık 2011
UIP Türkiye 47.001 495.830
X-Men: Birinci Sınıf 3 Haziran 2011
Tiglon 212.998 2.047.448
Kimliksiz 22 Nisan 2011
Warner Bros. Türkiye 109.336 1.151.198
Üç Defin 18 Ağustos 2006
Chantier 10.140 67.014
UIP Türkiye 286.118 1.630.180
Asabiyim 20 Haziran 2003
Warner Bros. Türkiye 184.632 1.066.338
Haydut 14 Aralık 2001
A&P Filmcilik 187.246 678.658