James Remar

James Remar

Doğum Tarihi

31 Aralık 1953

Yaş

67


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
23.08.2019 ₺7.978.380 386.909
19.06.2015 ₺108.130 9.530
01.02.2013 ₺1.723.541 139.771
29.06.2011 ₺6.859.258 646.540
03.06.2011 ₺2.047.448 212.998
15.10.2010 ₺2.227.861 219.730
09.01.2009 ₺1.260.782 143.588
24.12.2004 ₺1.242.654 195.675
27.08.2004 ₺394.092 65.256
19.03.2004 ₺214.156 30.639
18.07.2003 ₺909.127 178.006
24.11.2000 ₺1.099.246 509.005
12.02.1999 ₺114.257 102.334
17.04.1998 ₺46.285 79.868
27.12.1996 - -
19.04.1996 - -
24.11.1995 - -
30.06.1995 - -
24.02.1995 - -
16.12.1994 ₺4.231 41.672
04.02.1994 - -
14.05.1993 - -
09.08.1991 - -