James Rebhorn

James Rebhorn

Doğum Tarihi

1 Eylül 1948

Ölüm Tarihi

21 Mart 2014 (Yaş 65)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.03.2013 53.151 TL 4.903
07.10.2011 1.141.755 TL 122.736
26.03.2010 196.432 TL 22.673
05.09.2008 440.507 TL 48.903
13.02.2004 1.952.197 TL 307.259
07.03.2003 172.085 TL 33.036
29.12.2000 1.291.155 TL 516.863
05.05.2000 61.863 TL 29.541
06.02.1998 151.689 TL 256.989
10.01.1997 - -
04.10.1996 167.403 TL 596.968
13.09.1996 44.653 TL 168.056
30.09.1994 - -
17.06.1994 - -
12.03.1993 - -
05.03.1993 - -
12.02.1993 - -
12.02.1993 - -
27.11.1992 - -
29.05.1992 - -
06.03.1992 - -
29.11.1991 - -

Diğer Filmleri