James Newton Howard

James Newton Howard

Doğum Tarihi

9 Haziran 1951

Yaş

70


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.07.2021 ₺1.941.378 84.130
16.11.2018 ₺9.394.398 577.163
02.11.2018 ₺845.521 56.836
02.03.2018 ₺2.876.240 195.023
18.11.2016 ₺7.694.538 553.027
22.04.2016 ₺3.520.747 306.080
20.11.2015 ₺9.670.654 745.338
02.10.2015 ₺165.403 10.026
28.11.2014 ₺248.472 16.152
21.11.2014 ₺9.025.995 811.915
30.05.2014 ₺4.750.009 427.244
22.11.2013 ₺9.214.037 864.780
28.06.2013 ₺2.012.220 199.760
31.08.2012 ₺1.362.065 127.817
22.06.2012 ₺40.288 3.577
01.06.2012 ₺3.842.143 412.298
23.03.2012 ₺6.101.576 650.382
26.08.2011 ₺816.932 71.544
08.07.2011 ₺1.283.365 123.181
03.06.2011 ₺516.282 70.628
15.04.2011 ₺878.091 99.871
18.02.2011 ₺572.572 51.135
14.01.2011 ₺1.294.299 109.121
10.12.2010 ₺5.015.436 477.377
29.10.2010 ₺19.242 1.707
06.08.2010 ₺2.368.052 252.612
23.07.2010 ₺4.900.901 438.639
11.06.2010 ₺330.823 34.646
20.03.2009 ₺956.007 100.527
20.02.2009 ₺514.842 51.000
25.07.2008 ₺3.752.996 446.708
13.06.2008 ₺850.128 100.532
08.02.2008 ₺983.749 107.363
25.01.2008 ₺3.334.883 415.750
23.11.2007 ₺863.293 88.733
02.02.2007 ₺3.177.788 376.623
15.09.2006 ₺936.161 118.330
16.12.2005 ₺3.082.657 431.929
17.06.2005 ₺1.445.018 214.624
22.04.2005 ₺1.516.371 208.467
19.11.2004 ₺2.058.948 334.159
15.10.2004 ₺1.720.733 242.950
30.04.2004 ₺498.559 86.383
23.04.2004 ₺655.214 113.055
09.05.2003 - -
18.04.2003 ₺812.191 160.041
24.01.2003 ₺563.111 115.852
18.10.2002 ₺3.012.693 652.720
08.02.2002 ₺493.081 135.632
02.11.2001 ₺1.195.008 347.454
23.03.2001 ₺781.818 306.409
26.01.2001 ₺1.819.574 813.027
19.01.2001 ₺657.989 290.450
05.05.2000 ₺61.863 29.541
04.02.2000 ₺2.575.088 1.428.659
10.09.1999 ₺1.051.938 613.631
23.10.1998 ₺420.839 377.724
06.03.1998 ₺114.607 166.845
30.01.1998 ₺571.544 911.260
21.11.1997 - -
26.09.1997 - -
11.07.1997 - -
07.03.1997 - -
17.01.1997 - -
17.11.1995 - -
10.11.1995 - -
26.05.1995 - -
28.04.1995 - -
06.01.1995 - -
23.09.1994 - -
24.06.1994 - -
05.11.1993 - -
27.08.1993 - -
27.08.1993 - -
23.04.1993 - -
05.03.1993 - -
17.04.1992 - -
27.03.1992 - -
28.02.1992 - -
29.11.1991 - -
02.08.1991 - -
12.04.1991 - -
05.04.1991 - -
22.02.1991 - -
16.11.1990 - -
30.03.1990 - -