James Horner

James Horner

Doğum Tarihi

14 Ağustos 1953

Ölüm Tarihi

22 Haziran 2015 (Yaş 61)


Kişi Biyografisi

James Roy Horner, ABD'li bestekar, orkestra yazarı, orkestra şefi ve film müziği bestekarı. Titanik filmine yaptığı beste ve müzikle iki adet Akademi Ödülü'ne sahip olmuştur. Bunun dışında 32 ödülü ve 33 ödül adaylığı vardır. 61 yaşındaki James Horner, uçak kazasında yaşamını yitirdi.


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
23.09.2016 1.453.477 TL 111.735
29.04.2016 104.714 TL 8.523
07.08.2015 790.113 TL 64.009
06.07.2012 5.342.761 TL 496.894
27.04.2012 191.499 TL 22.599
27.08.2010 859.853 TL 97.516
18.12.2009 26.636.521 TL 2.482.991
14.03.2008 724.824 TL 90.763
23.03.2007 1.336.994 TL 164.845
24.02.2006 1.101.701 TL 145.473
11.11.2005 2.581.175 TL 337.492
28.10.2005 1.297.727 TL 170.981
05.11.2004 614.637 TL 88.871
22.10.2004 16.572 TL 1.782
14.05.2004 10.000.954 TL 1.692.458
10.01.2003 172.469 TL 33.305
09.08.2002 394.809 TL 107.424
10.05.2002 - -
08.03.2002 3.798.175 TL 979.820
27.04.2001 468.944 TL 179.724
26.01.2001 340.595 TL 139.036
15.09.2000 923.397 TL 414.562
15.01.1999 558.327 TL 504.465
22.05.1998 326.379 TL 436.369
20.02.1998 3.673.071 TL 2.943.123
02.05.1997 - -
21.02.1997 - -
22.03.1996 - -
06.10.1995 - -
22.09.1995 281.104 TL 1.111.249
08.09.1995 49.455 TL 377.779
05.05.1995 - -
20.01.1995 9.031 TL 79.966
25.11.1994 - -
17.06.1994 - -
15.04.1994 - -
17.12.1993 - -
23.04.1993 - -
12.02.1993 - -
04.12.1992 - -
06.12.1991 - -
15.03.1991 - -
11.01.1991 - -
07.09.1990 - -
22.06.1990 - -