Jai Courtney

Jai Courtney

Doğum Tarihi

15 Mart 1986

Yaş

36


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.07.2022 ₺558.909 13.137
30.07.2021 ₺4.367.395 179.607
06.11.2020 ₺212.298 10.110
14.07.2017 ₺47.141 3.221
12.08.2016 ₺12.002.722 956.706
26.06.2015 ₺5.802.966 481.477
20.03.2015 ₺4.051.315 320.843
20.02.2015 ₺400.351 32.173
26.12.2014 ₺14.312.350 1.278.278
18.04.2014 ₺2.052.322 183.618
24.01.2014 ₺3.219.554 259.030
15.02.2013 ₺2.384.784 226.525
21.12.2012 ₺2.449.478 229.537