Jack Nicholson

Jack Nicholson


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Şimdi ya da Asla 1 Şubat 2008
Warner Bros. Türkiye 135.742 1.271.675
Köstebek (2006) 24 Kasım 2006
Warner Bros. Türkiye 303.652 2.556.945
Warner Bros. Türkiye 265.591 1.816.697
Asabiyim 20 Haziran 2003
Warner Bros. Türkiye 184.632 1.066.338
Benden Bu Kadar 20 Mart 1998
Warner Bros. Türkiye 557.313 412.861
Akşam Yıldızı 16 Mayıs 1997
Avşar Film - -
Kan Ve Şarap 9 Mayıs 1997
UIP Türkiye - -
Tommy 9 Mayıs 1997
Filmart - -
Çılgın Marslılar 11 Nisan 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Tehlikeli Bekleyiş 29 Mart 1996
Film Pop - -
Kurt 14 Ekim 1994
Warner Bros. Türkiye - -
Kadın İstemesede 6 Mayıs 1994
Özen Film - -
Hoffa 2 Nisan 1993
Özen Film - -
Birkaç İyi Adam 18 Aralık 1992
Warner Bros. Türkiye - -
Batman 13 Ekim 1989
Warner Bros. Türkiye - -