J.T. Walsh

J.T. Walsh

Doğum Tarihi

28 Eylül 1943

Ölüm Tarihi

27 Şubat 1998 (Yaş 54)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.06.1999 46.632 TL 33.436
13.11.1998 163.125 TL 147.168
26.09.1997 - -
27.06.1997 - -
22.03.1996 - -
26.05.1995 - -
16.12.1994 4.231 TL 41.672
04.11.1994 - -
30.09.1994 - -
12.08.1994 - -
08.07.1994 - -
29.10.1993 - -
02.04.1993 - -
18.12.1992 - -
28.02.1992 - -
08.11.1991 - -
21.06.1991 - -
31.05.1991 - -
01.02.1991 - -
18.01.1991 - -

Diğer Filmleri