Isla Fisher

Isla Fisher


Gelecek Filmler

Blithe Spirit Fantastik, Komedi, Romantik

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

8 Ocak 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yakalandın! 29 Haziran 2018
Warner Bros. Türkiye 66.847 895.742
Gece Hayvanları 9 Aralık 2016
UIP Türkiye 30.311 469.210
Geçmişin Laneti 28 Ağustos 2015
Pinema 10.154 119.528
Sihirbazlar Çetesi 31 Mayıs 2013
Tiglon 185.038 1.898.078
Muhteşem Gatsby 17 Mayıs 2013
Warner Bros. Türkiye 121.586 1.573.393
Bekarlığa Veda 21 Aralık 2012
Medyavizyon 13.577 166.537
UIP Türkiye 51.000 514.842
Kesinlikle, Belki 18 Nisan 2008
UIP Türkiye 66.803 591.266
Davetsiz Çapkınlar 30 Eylül 2005
Özen Film 99.179 757.453
Scooby-Doo 9 Ağustos 2002
Warner Bros. Türkiye 80.070 289.950