Isabelle Huppert

Isabelle Huppert

Doğum Bilgisi

16 Mart 1953

Yaş

67


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Özen Film 1.826 36.818
Greta 19 Nisan 2019
UIP Türkiye 19.939 254.030
Eva 3 Ağustos 2018
Başka Sinema 3.457 40.614
Mutlu Son 13 Ekim 2017
Başka Sinema 16.225 181.564
Gelecek Günler 28 Nisan 2017
Başka Sinema 3.876 42.143
O Kadın 4 Kasım 2016
Özen Film 4.770 73.108
Sessiz Çığlık 12 Şubat 2016
M3 Film 2.597 25.771
Aşkın Halleri 24 Ekim 2014
M3 Film 3.865 52.146
Zayıflığın Esareti 23 Mayıs 2014
M3 Film 902 10.334
Aşk (Michael Haneke) 28 Aralık 2012
M3 Film 29.453 307.417
M3 Film 5.136 55.059
Tesadüfler 24 Aralık 2004
KenDa 9.762 71.726
Kurdun Günü 24 Ekim 2003
Belge Film - -
8 Kadın 6 Aralık 2002
Chantier - -
Piyanist 30 Kasım 2001
Özen Film 66.330 240.961
Sıcak Çikolata 8 Haziran 2001
Belge Film - -
Hırsız ve Çırağı 24 Temmuz 1998
Özen Film 1.604 1.490
Seremoni 26 Nisan 1996
Belge Film - -
Ayrılık 1 Aralık 1995
Umut Sanat - -
Madame Bovary 17 Aralık 1993
Standard Film - -