Irsel Çivit

Irsel Çivit


Gelecek Filmler

Randıman Komedi

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

25 Eylül 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Karışma Bende 18 Ekim 2019
CGV Mars D. 24.881 428.351
CGV Mars D. 520.826 7.354.469
Kafalar Karışık 7 Aralık 2018
TME Films 864.706 10.453.057
Sorma Neden 21 Eylül 2018
Bir Film 12.113 140.157
Baba 1.5 14 Eylül 2018
CGV Mars D. 20.463 242.615
TME Films 1.483.848 17.463.423
Firardayız 29 Eylül 2017
Bir Film 28.618 310.272
Olur İnşallah 5 Haziran 2015
Pinema 43.348 408.724
Koğuş Akademisi 17 Mayıs 2013
Pinema 75.362 642.182