Imogen Poots

Imogen Poots

Doğum Bilgisi

3 Haziran 1989

Yaş

31


Gelecek Filmler

Baba Dram

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

16 Nisan 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kara Noel 27 Aralık 2019
UIP 21.013 460.813
Dev Avcısı 27 Temmuz 2018
Bir Film 15.714 195.585
Dehşet Odası 14 Nisan 2017
Kurmaca Film 4.114 36.104
Pinema 18.983 261.276
Pislik 27 Haziran 2014
M3 Film 2.002 23.549
Tiglon 233.147 2.741.554
Son Konser 26 Temmuz 2013
M3 Film 2.261 24.257
Jane Eyre 9 Aralık 2011
Tiglon 10.203 113.660
Korku Gecesi 23 Eylül 2011
UIP 53.676 567.214
Ölüm Odası (2011) 8 Temmuz 2011
M3 Film 22.627 184.428
Son Savaşçı 22 Ekim 2010
Tiglon 30.853 323.603
28 Hafta Sonra 13 Temmuz 2007
Özen Film 103.566 824.899
V 31 Mart 2006
Warner Bros. 123.495 892.125