Imogen Poots

Imogen Poots

Doğum Tarihi

3 Haziran 1989

Yaş

32


Gelecek Filmler

Baba Dram

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

17 Eylül 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.12.2019 460.813 TL 21.013
27.07.2018 195.585 TL 15.714
14.04.2017 36.104 TL 4.114
11.09.2015 261.276 TL 18.983
27.06.2014 23.549 TL 2.002
14.03.2014 2.741.554 TL 233.147
26.07.2013 24.257 TL 2.261
09.12.2011 113.660 TL 10.203
23.09.2011 567.214 TL 53.676
08.07.2011 184.428 TL 22.627
22.10.2010 323.603 TL 30.853
13.07.2007 824.899 TL 103.566
31.03.2006 892.125 TL 123.495