Imogen Poots

Imogen Poots

Doğum Tarihi

3 Haziran 1989

Yaş

33


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.09.2021 ₺744.488 28.656
27.12.2019 ₺460.813 21.013
27.07.2018 ₺195.585 15.714
14.04.2017 ₺36.104 4.114
11.09.2015 ₺261.276 18.983
27.06.2014 ₺23.549 2.002
14.03.2014 ₺2.741.554 233.147
26.07.2013 ₺24.257 2.261
09.12.2011 ₺113.660 10.203
23.09.2011 ₺567.214 53.676
08.07.2011 ₺184.428 22.627
22.10.2010 ₺323.603 30.853
13.07.2007 ₺824.899 103.566
31.03.2006 ₺892.125 123.495