İlker Berke

İlker Berke


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Başka Sinema 4.484 35.077
Papatya 15 Aralık 2017
MC Film 864 7.945
Organik Aşk Hikayeleri 11 Ağustos 2017
FFD 11.258 116.222
Azap 11 Aralık 2015
MC Film 38.983 376.810
Dolanma 4 Aralık 2015
MC Film 642 4.091
Elveda Katya 21 Aralık 2012
Özen Film 32.633 277.169
Yurt 14 Eylül 2012
Özen Film 1.707 9.925
Geriye Kalan 7 Eylül 2012
Chantier 7.048 66.154
Devrimden Sonra 6 Mayıs 2011
Tiglon 53.503 425.376
İncir Çekirdeği 6 Kasım 2009
Özen Film 7.241 59.071
Münferit 9 Mayıs 2008
Özen Film 9.119 61.050
Gomeda 23 Şubat 2007
KenDa 46.768 327.407
UIP Türkiye 31.749 179.520