Ilan Eshkeri

Ilan Eshkeri


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Beyaz Karga 21 Haziran 2019
Bir Film 9.367 161.588
İstisna 14 Temmuz 2017
Chantier 3.221 47.141
Otoban 24 Mart 2017
Chantier 12.952 162.231
Ölümcül Takip 19 Haziran 2015
Pinema 49.052 561.309
Kara Deniz 24 Nisan 2015
Bir Film 13.647 176.211
Kuzular Firarda 17 Nisan 2015
M3 Film 148.193 1.466.722
Unutma Beni 13 Şubat 2015
Bir Film 32.053 415.454
Kahraman Şövalye Justin 15 Ağustos 2014
Pinema 40.944 477.968
Görünmeyen Kadın 9 Mayıs 2014
Pinema 2.064 30.245
47 Ronin 27 Aralık 2013
UIP Türkiye 432.336 5.214.587
Bu Aşk Fazla Sürmez 23 Ağustos 2013
M3 Film 24.799 261.010
UIP Türkiye 43.529 522.347
Son Savaşçı 22 Ekim 2010
Tiglon 30.853 323.603
Genç Victoria 16 Nisan 2010
Pinema 4.131 47.913
Warner Bros. Türkiye 25.914 261.553
Yıldız Tozu 5 Ekim 2007
UIP Türkiye 118.318 1.034.425
Hannibal Doğuyor 9 Şubat 2007
Warner Bros. Türkiye 149.399 1.189.117
Bir Dilim Suç 29 Temmuz 2005
Barbar Film 9.847 79.688