Ilan Eshkeri

Ilan Eshkeri


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.06.2019 161.588 TL 9.367
14.07.2017 47.141 TL 3.221
24.03.2017 162.231 TL 12.952
19.06.2015 561.309 TL 49.052
24.04.2015 176.211 TL 13.647
17.04.2015 1.466.722 TL 148.193
13.02.2015 415.454 TL 32.053
15.08.2014 477.968 TL 40.944
09.05.2014 30.245 TL 2.064
27.12.2013 5.214.587 TL 432.336
23.08.2013 261.010 TL 24.799
28.10.2011 522.347 TL 43.529
22.10.2010 323.603 TL 30.853
16.04.2010 47.913 TL 4.131
08.01.2010 261.553 TL 25.914
05.10.2007 1.034.425 TL 118.318
09.02.2007 1.189.117 TL 149.399
29.07.2005 79.688 TL 9.847

Diğer Filmleri