Hümeyra

Hümeyra


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Biz Böyleyiz 10 Ocak 2020
CJ Entertainment Turkey 370.529 7.068.566
UIP 1.332.907 15.901.106
Unutursam Fısılda 29 Ekim 2014
CGV Mars D. 1.720.895 18.819.582
Dedemin İnsanları 25 Kasım 2011
Warner Bros. 1.204.183 11.067.654
Güneşin Oğlu 7 Kasım 2008
Tiglon 64.322 449.983
Ulak 25 Ocak 2008
UIP 523.745 3.983.320
Sınav 20 Ekim 2006
Özen Film 1.161.226 7.927.300
Babam ve Oğlum 18 Kasım 2005
Özen Film 3.839.883 25.470.085
80. Adım 6 Aralık 1996
TRT - -
Bir Kadının Anatomisi 29 Eylül 1995
Z Film - -
Devlerin Ölümü 30 Ekim 1992
Muhteşem Film - -