Howard Shore

Howard Shore

Doğum Bilgisi

18 Ekim 1946

Yaş

73


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Spotlight 29 Ocak 2016
Warner Bros. 44.978 797.942
Rosewater 10 Nisan 2015
UIP 1.797 26.103
Yıldız Haritası 9 Ocak 2015
M3 Film 8.242 120.720
Warner Bros. 1.647.727 20.116.916
Düş ve Gerçek 2 Mayıs 2014
M3 Film 2.488 28.453
Warner Bros. 1.210.949 14.572.407
Warner Bros. 1.064.089 12.475.206
Cosmopolis 10 Ağustos 2012
Chantier 20.718 241.589
Hugo 2 Aralık 2011
Pinema 109.250 1.383.279
Tehlikeli İlişki 25 Kasım 2011
Tiglon 35.074 410.792
Tiglon 1.041.920 8.649.021
Pinema 103.849 1.076.921
Şüphe (2009) 6 Şubat 2009
UIP 39.684 404.792
Şark Vaatleri 30 Kasım 2007
35 Milim 27.960 261.103
Sihirli Kutu 1 Haziran 2007
Medyavizyon 9.309 68.354
Köstebek (2006) 24 Kasım 2006
Warner Bros. 303.652 2.556.945
Şiddetin Tarihçesi 9 Aralık 2005
Warner Bros. 71.857 539.576
Göklerin Hakimi 18 Şubat 2005
Warner Bros. 206.034 1.467.692
Warner Bros. 1.252.640 7.489.418
New York Çeteleri 14 Mart 2003
Warner Bros. 275.741 1.476.057
Warner Bros. 1.459.205 6.520.784
Panik Odası 31 Mayıs 2002
Warner Bros. 276.259 1.039.005
Warner Bros. 1.759.705 5.902.157
Komplo (2001) 23 Kasım 2001
UIP 229.884 864.332
Hücre 17 Kasım 2000
Warner Bros. 245.446 555.252
Sensiz Olmaz (2000) 25 Ağustos 2000
UIP 37.131 94.229
Varoluş 24 Aralık 1999
A&P Filmcilik 42.249 83.233
Anlat Bakalım 17 Eylül 1999
Warner Bros. 493.032 869.529
Gloria 2 Temmuz 1999
Özen Film 49.446 62.778
Beyaz Öfke 29 Mayıs 1998
A Film 17.450 14.296
Oyun 6 Şubat 1998
Pinema 256.989 151.689
Güçlüler Bölgesi 23 Ocak 1998
Warner Bros. 182.012 118.313
Richard'ı Ararken 9 Mayıs 1997
Özen Film 8.170 4.052
Gözler ve Sözler 3 Ocak 1997
Özen Film - -