Hossein Amini

Hossein Amini

Doğum Bilgisi

18 Ocak 1966

Yaş

54


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kardan Adam 17 Kasım 2017
UIP Türkiye 16.473 231.666
Hain 22 Temmuz 2016
Chantier 12.463 169.703
Pinema 18.743 244.312
47 Ronin 27 Aralık 2013
UIP Türkiye 432.336 5.214.587
Pamuk Prenses ve Avcı 1 Haziran 2012
UIP Türkiye 412.298 3.842.143
Sürücü 10 Şubat 2012
Medyavizyon 22.870 208.585
Şangay 7 Ekim 2011
Pinema 3.658 43.425
Dört Cesur Arkadaş 10 Ocak 2003
UIP Türkiye 33.305 172.469
UIP Türkiye 15.743 19.367