Hayk Kirakosyan

Hayk Kirakosyan


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.04.2022 ₺97.688 3.196
24.09.2021 ₺24.289 1.288
25.01.2019 ₺1.360.024 102.517
05.10.2018 ₺517.237 41.210
14.09.2018 ₺62.148 4.942
20.10.2017 ₺2.837.176 241.916
05.02.2016 ₺2.941.021 265.707
29.05.2015 ₺614.860 60.099
08.03.2013 ₺432.401 44.135
01.02.2013 ₺12.999.529 1.401.665
01.04.2011 ₺189.002 21.097
18.12.2009 ₺1.140.575 139.866
20.11.2009 ₺3.163.176 372.294
17.02.2006 ₺4.233.546 649.746
20.02.2004 ₺6.319.537 1.064.162
27.09.2002 ₺1.177.816 318.655
16.11.2001 ₺642.710 230.404
04.05.2001 ₺64.289 29.273

Dizileri