Hasan Karacadağ

Hasan Karacadağ


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Magi 29 Nisan 2016
CGV Mars D. 227.978 2.368.533
Dabbe 6 11 Eylül 2015
CGV Mars D. 536.651 5.610.195
Dabbe: Zehr-i Cin 12 Eylül 2014
Warner Bros. Türkiye 837.791 8.349.072
Dabbe: Cin Çarpması 2 Ağustos 2013
UIP Türkiye 422.747 3.751.364
el-CİN 5 Nisan 2013
UIP Türkiye 421.052 3.646.064
Dabbe: Bir Cin Vakası 3 Ağustos 2012
UIP Türkiye 370.221 3.156.156
Dabbe 2 25 Aralık 2009
Özen Film 264.259 1.982.398
Semum 8 Şubat 2008
Warner Bros. Türkiye 334.168 2.248.907
Dabbe 10 Şubat 2006
Özen Film 539.381 3.308.372