Harry Gregson-Williams

Harry Gregson-Williams

Doğum Bilgisi

13 Aralık 1961

Yaş

58


Gelecek Filmler

Mulan 3 Boyutlu, Aile, Aksiyon, Dram, Macera

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

21 Ağustos 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Adalet 2 22 Ağustos 2018
Warner Bros. 196.047 2.823.633
Meg: Derinlerdeki Dehşet 10 Ağustos 2018
Warner Bros. 615.272 8.324.128
Taş Devri Firarda 13 Nisan 2018
Bir Film 29.409 310.000
Umut Bahçesi 31 Mart 2017
Chantier 9.461 149.292
Gecenin Kanunu 3 Şubat 2017
Warner Bros. 20.536 308.500
TME Films 1.970 28.540
Marslı 2 Ekim 2015
TME Films 563.020 8.019.760
Hacker 16 Ocak 2015
UIP 41.860 547.145
Adalet 26 Eylül 2014
Warner Bros. 105.538 1.319.357
Gerçeğe Çağrı 10 Ağustos 2012
Warner Bros. 272.047 2.739.572
Hediye Operasyonu 2 Aralık 2011
Warner Bros. 125.487 1.414.372
Kovboylar ve Uzaylılar 16 Eylül 2011
UIP 93.571 867.262
Hırsızlar Şehri 24 Aralık 2010
Warner Bros. 63.570 706.152
Durdurulamaz 12 Kasım 2010
Tiglon 82.470 825.215
UIP 579.137 6.035.217
UIP 547.200 4.933.804
Metrodan Kaçış 31 Temmuz 2009
Warner Bros. 114.748 1.056.756
Tiglon 163.551 1.431.915
UIP 217.304 1.629.170
Kızımı Kurtarın 1 Şubat 2008
UIP 24.356 222.518
Şrek 3 15 Haziran 2007
UIP 663.139 4.883.103
23 Numara 2 Mart 2007
Warner Bros. 253.761 2.009.876
Deja Vu 5 Ocak 2007
UIP 345.479 2.957.559
Fare Şehri 15 Aralık 2006
UIP 240.594 1.785.452
Domino 23 Haziran 2006
Medyavizyon 19.704 139.558
UIP 467.181 3.280.736
Cennetin Krallığı 6 Mayıs 2005
Özen Film 653.055 4.170.475
UIP 256.918 1.843.609
Gazap Ateşi 17 Eylül 2004
Özen Film 78.231 526.835
Şrek 2 27 Ağustos 2004
UIP 554.846 3.327.419
UIP 137.901 799.112
Telefon Kulübesi 13 Haziran 2003
Özen Film 94.552 506.124
Spy Game 22 Şubat 2002
A&P Filmcilik - -
Şrek 22 Haziran 2001
UIP 279.263 719.479
Çılgın Çocuklar 20 Nisan 2001
UIP 35.404 92.528
Tavuklar Firarda 1 Aralık 2000
UIP 182.633 378.642
Kaplan Tigger 15 Eylül 2000
UIP 116.400 268.399
Devlet Düşmanı 5 Şubat 1999
UIP 221.241 274.936
Karınca Z 27 Kasım 1998
UIP 63.295 68.268
Smilla ve Karlar 26 Eylül 1997
Özen Film - -