Haris Zambarloukos

Haris Zambarloukos

Doğum Tarihi

11 Mart 1970

Yaş

51


Gelecek Filmler

Nil'de Ölüm Dram, Gerilim, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

17 Eylül 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.11.2017 3.411.837 TL 228.927
08.04.2016 156.922 TL 11.663
13.03.2015 3.281.979 TL 269.272
13.06.2014 52.411 TL 4.880
24.01.2014 1.422.883 TL 121.793
29.04.2011 3.640.745 TL 319.460
18.07.2008 880.030 TL 95.271
06.06.2008 175.278 TL 20.519
04.04.2008 562.205 TL 65.146
22.04.2005 43.771 TL 6.936

Diğer Filmleri