Haris Zambarloukos

Haris Zambarloukos

Doğum Bilgisi

11 Mart 1970

Yaş

50


Gelecek Filmler

Nil'de Ölüm Dram, Gerilim, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
TME Films 228.927 3.411.837
Ölüm Emri 8 Nisan 2016
TME Films 11.663 156.922
Sindirella 13 Mart 2015
UIP Türkiye 269.272 3.281.979
Locke 13 Haziran 2014
M3 Film 4.880 52.411
UIP Türkiye 121.793 1.422.883
Thor 29 Nisan 2011
UIP Türkiye 319.460 3.640.745
Mamma Mia 18 Temmuz 2008
UIP Türkiye 95.271 880.030
Öldüren Cazibe 6 Haziran 2008
Pinema 20.519 175.278
UIP Türkiye 65.146 562.205
Dayanılmaz Aşk 22 Nisan 2005
Bir Film 6.936 43.771