Hans Zimmer

Hans Zimmer

Doğum Tarihi

12 Eylül 1957

Yaş

63


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

2 Temmuz 2021
Çöl Gezegeni 3 Boyutlu, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

1 Ekim 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.07.2019 14.362.039 TL 768.340
05.06.2019 6.020.328 TL 344.951
16.11.2018 278.228 TL 17.917
06.10.2017 2.592.438 TL 164.376
21.07.2017 5.019.982 TL 347.705
12.05.2017 4.206.336 TL 320.948
05.05.2017 266.055 TL 18.759
31.03.2017 7.235.892 TL 614.845
24.02.2017 575.470 TL 37.494
14.10.2016 7.622.998 TL 600.992
25.03.2016 19.433.719 TL 1.462.002
18.03.2016 4.195.631 TL 347.915
04.12.2015 33.724 TL 2.581
23.09.2015 4.169.827 TL 331.201
10.04.2015 215.614 TL 13.520
06.03.2015 660.606 TL 53.494
07.11.2014 10.123.923 TL 749.553
25.04.2014 7.663.076 TL 652.628
28.02.2014 800.491 TL 64.920
24.01.2014 983.170 TL 73.087
18.10.2013 75.950 TL 7.115
20.09.2013 468.996 TL 37.661
05.07.2013 3.051.915 TL 307.069
14.06.2013 3.657.857 TL 314.007
27.07.2012 8.429.943 TL 799.586
08.06.2012 4.936.620 TL 482.540
16.12.2011 7.227.400 TL 715.983
12.08.2011 146.409 TL 16.030
10.06.2011 3.771.566 TL 346.483
19.05.2011 13.135.550 TL 1.171.979
04.03.2011 1.294.716 TL 134.758
14.01.2011 1.388.570 TL 124.717
30.07.2010 11.108.953 TL 1.107.555
29.01.2010 815.675 TL 72.645
15.01.2010 2.828.949 TL 269.864
12.06.2009 130.758 TL 13.985
15.05.2009 5.976.194 TL 705.709
30.01.2009 29.187 TL 2.416
28.11.2008 3.474.438 TL 410.894
25.07.2008 3.752.996 TL 446.708
04.07.2008 1.546.352 TL 214.872
27.07.2007 1.154.725 TL 149.497
25.05.2007 7.400.884 TL 970.114
29.12.2006 2.111.897 TL 235.382
14.07.2006 7.182.112 TL 1.005.052
19.05.2006 7.466.333 TL 1.028.928
10.03.2006 510.015 TL 64.778
17.06.2005 1.445.018 TL 214.624
03.06.2005 1.521.307 TL 237.219
05.11.2004 1.399.326 TL 220.521
29.10.2004 2.353.062 TL 360.308
12.03.2004 1.816.697 TL 265.591
06.02.2004 4.948.319 TL 828.794
28.11.2003 738.140 TL 116.129
14.11.2003 898.580 TL 155.871
28.02.2003 2.508.450 TL 551.320
23.08.2002 196.933 TL 49.013
01.03.2002 738.269 TL 201.540
08.06.2001 1.754.324 TL 661.075
06.04.2001 1.092.448 TL 415.918
22.12.2000 216.908 TL 95.058
16.06.2000 1.594.458 TL 792.865
19.05.2000 1.877.217 TL 911.550
14.05.1999 112.167 TL 83.205
26.02.1999 257.720 TL 207.011
20.03.1998 412.861 TL 557.313
07.11.1997 83.077 TL 107.103
26.09.1997 - -
21.03.1997 - -
01.12.1995 - -
17.11.1995 - -
27.10.1995 - -
07.07.1995 - -
24.02.1995 - -
03.02.1995 - -
22.04.1994 - -
29.10.1993 - -
23.04.1993 - -
20.11.1992 - -
20.12.1991 - -
29.11.1991 - -
08.11.1991 - -
11.10.1991 - -
12.04.1991 - -
07.12.1990 - -
09.11.1990 - -
18.05.1990 - -
26.01.1990 - -
12.05.1989 - -