Hans Zimmer

Hans Zimmer

Doğum Bilgisi

12 Eylül 1957

Yaş

62


Gelecek Filmler

Wonder Woman 1984 3 Boyutlu, Aksiyon, Fantastik, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

2 Ekim 2020
Dune 3 Boyutlu, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2020

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

25 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aslan Kral 19 Temmuz 2019
UIP 768.340 14.362.039
X-Men: Dark Phoenix 5 Haziran 2019
TME Films 344.951 6.020.328
Dul Kadınlar 16 Kasım 2018
TME Films 17.917 278.228
Warner Bros. 164.376 2.592.438
Dunkirk 21 Temmuz 2017
Warner Bros. 347.705 5.019.982
Warner Bros. 320.948 4.206.336
TME Films 18.759 266.055
Patron Bebek 31 Mart 2017
TME Films 614.845 7.235.892
Gizli Sayılar 24 Şubat 2017
TME Films 37.494 575.470
Cehennem 14 Ekim 2016
Warner Bros. 600.992 7.622.998
Warner Bros. 1.462.002 19.433.719
Kung Fu Panda 3 18 Mart 2016
TME Films 347.915 4.195.631
Aşka Özgürlük 4 Aralık 2015
Bir Film 2.581 33.724
Küçük Prens 23 Eylül 2015
CGV Mars D. 331.201 4.169.827
Altınlı Kadın 10 Nisan 2015
CGV Mars D. 13.520 215.614
Chappie 6 Mart 2015
Warner Bros. 53.494 660.606
Yıldızlararası 7 Kasım 2014
Warner Bros. 749.553 10.123.923
Warner Bros. 652.628 7.663.076
Kış Masalı 28 Şubat 2014
Warner Bros. 64.920 800.491
12 Yıllık Esaret 24 Ocak 2014
Tiglon 73.087 983.170
Son Aşk 18 Ekim 2013
Medyavizyon 7.115 75.950
Zafere Hücum 20 Eylül 2013
Pinema 37.661 468.996
Maskeli Süvari 5 Temmuz 2013
UIP 307.069 3.051.915
Man of Steel 14 Haziran 2013
Warner Bros. 314.007 3.657.857
Warner Bros. 799.586 8.429.943
UIP 482.540 4.936.620
Warner Bros. 715.983 7.227.400
Kral Henry 12 Ağustos 2011
Pinema 16.030 146.409
Kung Fu Panda 2 10 Haziran 2011
UIP 346.483 3.771.566
UIP 1.171.979 13.135.550
Rango 4 Mart 2011
UIP 134.758 1.294.716
Megazeka 3D 14 Ocak 2011
UIP 124.717 1.388.570
Başlangıç 30 Temmuz 2010
Warner Bros. 1.103.147 11.041.118
UIP 72.645 815.675
Sherlock Holmes 15 Ocak 2010
Warner Bros. 269.864 2.828.949
Aşk Ateşi 12 Haziran 2009
Pinema 13.985 130.758
Melekler ve Şeytanlar 15 Mayıs 2009
Warner Bros. 705.709 5.976.194
Frost/Nixon 30 Ocak 2009
UIP 2.416 29.187
Madagaskar 2 28 Kasım 2008
UIP 410.894 3.474.438
Kara Şövalye 25 Temmuz 2008
Warner Bros. 446.708 3.752.996
Kung Fu Panda 4 Temmuz 2008
UIP 214.872 1.546.352
Özen Film 149.497 1.154.725
UIP 970.114 7.400.884
Tatil 29 Aralık 2006
UIP 235.382 2.111.897
UIP 1.005.052 7.182.112
Da Vinci Şifresi 19 Mayıs 2006
Warner Bros. 1.028.928 7.466.333
UIP 64.778 510.015
Batman Başlıyor 17 Haziran 2005
Warner Bros. 214.624 1.445.018
Madagaskar 3 Haziran 2005
UIP 237.219 1.521.307
UIP 220.521 1.399.326
Kral Arthur 29 Ekim 2004
UIP 360.308 2.353.062
Warner Bros. 265.591 1.816.697
Son Samuray 6 Şubat 2004
Warner Bros. 828.794 4.948.319
Üçkağıtçılar 28 Kasım 2003
Warner Bros. 116.129 738.140
Güneşin Gözyaşları 14 Kasım 2003
Warner Bros. 155.871 898.580
Halka 28 Şubat 2003
UIP 551.320 2.508.450
Özgür Ruh 23 Ağustos 2002
UIP 49.013 196.933
Warner Bros. 201.540 738.269
Pearl Harbor 8 Haziran 2001
UIP 661.075 1.754.324
Hannibal 6 Nisan 2001
UIP 415.918 1.092.448
El Dorado Yolu 22 Aralık 2000
UIP 95.058 216.908
Görevimiz Tehlike 2 16 Haziran 2000
UIP 792.865 1.594.458
Gladyatör 19 Mayıs 2000
UIP 911.550 1.877.217
Mısır Prens 14 Mayıs 1999
UIP 83.205 112.167
İnce Kırmızı Hat 26 Şubat 1999
Özen Film 207.011 257.720
Benden Bu Kadar 20 Mart 1998
Warner Bros. 557.313 412.861
Barışçı 7 Kasım 1997
UIP 107.103 83.077
Smilla ve Karlar 26 Eylül 1997
Özen Film - -
Aşk Meleği 21 Mart 1997
UIP - -
Teldeki Kuş 7 Aralık 1990
UIP - -
Yıldırım Günleri 9 Kasım 1990
UIP - -
Kara Yağmur 18 Mayıs 1990
UIP - -
İFA - -
Yağmur Adam 12 Mayıs 1989
UIP - -