Gürkan Çakıcı


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ben Böyle Şansın 18 Eylül 2020
CJ Entertainment Turkey 3.131 55.676
Gece Gelenler 15 Kasım 2019
Sun Global Medya 3.235 48.479
Araf 2 4 Ocak 2019
Bir Film 108.451 1.422.922
Cin Tepesi 16 Kasım 2018
Bir Film 13.434 159.952
Sessiz Ol 29 Haziran 2018
MC Film 2.677 26.282
Mezarlık 18 Mayıs 2018
Derin Film 3.658 40.078
Kabus 30 Mart 2018
MC Film 3.810 38.136
Cin Çeşmesi 2 Şubat 2018
MC Film 7.857 76.751
Yarım Kalan 8 Eylül 2017
Derin Film 1.840 19.024
Sinsiran: Yasak Aşk 26 Mayıs 2017
CGV Mars D. 17.953 192.869
Kuyu [2017] 17 Mart 2017
Özen Film 12.050 130.983