Griffin Dunne

Griffin Dunne

Doğum Bilgisi

8 Haziran 1955

Yaş

65


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Başımın Belası 20 Mayıs 2016
Bir Film 6.618 85.734
Kan Bağları 30 Mayıs 2014
Warner Bros. Türkiye 7.586 90.592
Medyavizyon 27.721 394.536
Bitik Şehir 18 Ocak 2013
Chantier 38.527 480.270
Son Gece 8 Nisan 2011
Tiglon 27.538 284.550
Takıldım Sana 26 Mart 2004
Özen Film 22.028 121.182
Elim Belim Bağlı 31 Mayıs 2002
UIP Türkiye 196.508 719.312
Ben ve O 27 Temmuz 1990
Met Film - -