Greig Fraser

Greig Fraser

Doğum Tarihi

3 Ekim 1975

Yaş

46


Gelecek Filmler

The Batman Aksiyon, Dram, IMAX, Suç

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Mart 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.10.2021 ₺15.447.430 590.892
03.02.2017 ₺793.699 49.372
14.12.2016 ₺6.467.054 428.274
30.01.2015 ₺208.019 13.619
08.02.2013 ₺265.392 21.377
21.12.2012 ₺748.389 59.597
01.06.2012 ₺3.842.143 412.298
22.07.2011 ₺167.581 18.786
30.04.2010 ₺93.134 12.446

Diğer Filmleri