Greig Fraser

Greig Fraser

Doğum Tarihi

3 Ekim 1975

Yaş

45


Gelecek Filmler

Çöl Gezegeni 3 Boyutlu, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

17 Eylül 2021
The Batman Aksiyon, Dram, IMAX, Suç

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Mart 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.02.2017 793.699 TL 49.372
14.12.2016 6.467.054 TL 428.274
30.01.2015 208.019 TL 13.619
08.02.2013 265.392 TL 21.377
21.12.2012 748.389 TL 59.597
01.06.2012 3.842.143 TL 412.298
22.07.2011 167.581 TL 18.786
30.04.2010 93.134 TL 12.446

Diğer Filmleri